0 Läs mer >>Om en vecka sitter vi där, längst fram och kollar på Phantom of the Opera i London!
Jag och Christos kollade på denna film när den kom ut och den är så vacker! Ska bli kul att få uppleva den som den är skapad, en Musikal.
Denna är vår absoluta favorit sång från musikalen, Visste ni att Emily Rossum är operasångerska? Japp redan som 7 åring började hon sjunga på Metropolis Operan... inte illa eller hur?

All I Ask Of You

2 Läs mer >>


"hmm.. ska jag äta med den rosa skeden eller den gröna?"


Det var ett tag sen jag var med i fredagsfärger, men denna vecka tycker jag att jag lyckats hitta en bild som är riktigt klockren om jag får säga det själv.. hihi.. fler bidrag till veckans utmaning finner ni här.

Veckans Fredags Färg:...

1 Läs mer >>
Hej på er alla, sitter här i handuken, än så länge har morgonen gått bra, barnen vaknade lika tidigt som jag så nu har vi ätit frukost tillsammans och jag har duschat, så jag tog mig en liten paus för att skriva ett litet inlägg eller två innan jag fortsätter med mina morgonrutiner.

Idag blir det sista arbetsdagen för denna vecka sen lite ledigt i helgen.. ska bli super skönt!
Köpte ny baddräkt och byxa till barnen, de från i sommras har blivit för små, tänkte kanske ta en tur till simmhallen med barnen om jag kan. De har renoverat i Sollentuna simmhall och nu så är den nya barnavdelningen färdig så det skulle vara kul att hitta på något roligt!

Ha en bra dag!

Gooood Morning Ameri....

0 Läs mer >>
..ligger med 99% sannorlikhet i en bukplastik.


Sitter och kollar på ett dokumentär/program på Tv4 Fakta om plastikoperationer. En plastikläkare förklarar att för personer som haft stor övervikt och en stor kropp som sedan går ner i vikt med största sannorlikhet får mycket ectra hud över, hud som med all världens sit-ups inte kommer att minska då det inte är musklerna som är problemet, det är hudvävnaden som det finns ett överskott av som inte påverkas av muskelmassan.
Så efter två täta graviditeter med 30 kilos viktökning så kan jag garantera att mina farvågor är sanna, om jag går ner  de sista 10 kilona så lär jag ha en fin påslik mage senare..

..ja men då är det bara att börja spara lite pengar då...

Framtiden för min mag...

0 Läs mer >>
Okey, detta kanske låter lite överdrivet men jag har nu suttit ner och tänkt på hur jag ska ta mig genom veckans dagar, steg för steg, timme för timme. Varför? Jo för att jag känner att mitt liv, min vardag håller på att kollapsa och jag måste få lite struktur på det hela för att inte gå under helt. Och för att få in rutiner så måste man ju börja någon stans eller hur?

Så jag har gjort ett dags schema, och även planerat in tid för alla dagens måltider för att försöka hålla en bra kost och framförallt en jämn blodsocker nivå för att förhindra mitt sura humör. Förhoppningsvis ska detta även hjälpa mig att sluta med mina tabletter och vara en glad och fullt fungerande människa igen.

Har slutat med tabletterna i ca 1 månad nu och jag känner att jag är på betydligt sämre humör, det enda possitiva är att jag inte har sömnproblem och sexlusten börjar komma tillbaka.. ( något min man är glad för.. hihi) Så jag hoppas att jag ska kunna fortsätta utan dom och må bra med en ny livsstil. Jag mår redan psykiskt bättre av att få komma ut och träffa människor och vara social även fast det knapt har gått 2 veckor på nya jobbet!
Även skolan får mig att må såå mycket bättre, synd att den är slut om några veckor.. men då får jag hitta på något annat roligt att göra..

Nå nu ska jag kolla på tv och sen lägga mig kl.22 så jag får en god natts sömn.. 8 timmar innan det är dags att gå upp igen..

God Natt!

Livsplanering i minst...

1 Läs mer >>
Abort. En svår fråga, både för de som vill och inte vill och varöfr och varför inte. Läste idag en artikel i Aftonbladet om en tjej som steriliserat sig vid 25 års ålder. Anledningen? - Hon vill inte ha barn.

Har hon hört om preventivmedel? Och inte kondom och p-piller, utan tex. spiral som är 99% säkra...
Man kan aldrig säga aldrig för man vet inte vad livet för med sig. Varför göra ett ingrepp som inte går att ångra när det finns alternativ som faktiskt fungerar, som inte gör dig gravid men som tillåter dig att bli det om du nu så önskar.

Aldrig. Det är ett ord som Aldrig håller.

Jag älskar mina barn, även om jag ibland önskar att jag vore utan dom när dom är lite extra jobbiga, men jag skulle inte välja bort de där speciella stunderna som man bara kan få från ett barn. Att få dela världen ur ett barns perspektiv. Att få skratta och ha roligt och känna kärlek och behörighet är något som man aldrig kan förstå förens man är där.

Men alla har vi vår rätt att göra vad vi vill med vår kropp och vårt liv och det tycker jag är helt rätt. Jag skulle bara vilja veta sen om 10 år om hon fortfarande inte har ångrat sig...

Man ska aldrig säga a...

1 Läs mer >>
Få GRATIS Inredningshjälp/konsulting av ert KÖK!

Skrev ett inlägg om detta igår men kanske inte tydligjorde tillräckligt vad det handlade om. Så jag gör ett nytt försök.
Pm ni är intresserade kontakta mig antigen här på bloggen eller på mail:
Helena.karantzas@telia.com

Köksprojekt Efterlyse...

0 Läs mer >>
http://cache.daylife.com/imageserve/03U7a509hz1w2/610x.jpg

Min favvo" Southern Bell" och Vampyr från Serien "True Blood" har nu erkänt att de är ett par utanför Tv kulisserna.
Kul med lite romans, får se hur länge det varar..

När Säsong 2 kommer är ännu oklart men det är garanterat att det kommer en frågan är då bara när? Jag vart så otroligt kär i denna serie, har något för vampyrer tror jag.. om ni har missat den SE DEN!
Vår kära lilla Alexander Skarsgård är ju med..

Anna Paquin & Stephen...

0 Läs mer >>
Kolla hit!

Jag håller på med ett nytt projekt innom min utbildning till InredningsDesigner och behöver din hjälp!
Vår uppgift är att göra en planritning av vårt befintliga kök och sedan planera för en ombyggnation. Mitt problem är att mitt kök är från April förra året, dvs. det är perfekt helt enkelt och jag skulle behöva "låna" någon annans kök.
Här har ni tillfället att få lite inredningshjälp av mig om ni bara vill leka med tanken av ett nytt kök eller faktiskt tänkt renovera, it's a win win situation! Ni får lite gratis inredningshjälp och jag får underlags material till min uppgift.

Skriv en kommentar om ni är intresserade. Jag kommer inte göra något hembesök till er eller liknande ( vilke jag skulle göra om det var ett riktigt uppdrag) utan all kontakt sker via datorn. Bilder och ritningar är ett plus men inte ett måste, bara ni på ett bra sätt kan förklara hur rummet ser ut och tar er tiden att ta alla mått jag ber om...

Tjingeling!

Gratis inredningsproj...

0 Läs mer >>Tim Roth spelar Dr. Cal Lightman, en mänsklig lögndetektor.
I Serien ser vi även Kelli Williams ( Men in Trees, The Practice) samt ett antal rätt okända och oerfarna skådisar..
Premiär ikväll kl. 21.00 på kanal 4.
Ska bli intressant och se om det är något man kommer följa.. sägs att den ska likna "House" så jag har höga förväntningar..

Säsongs Premiär: Lie ...

0 Läs mer >>
tror ni inte att jag glömde bananen iallafall?

Jo.

Blev det skrik och panik?

Ja.


Men nu är det lugnt, så länge tvn är på.


idiot

0 Läs mer >>
http://lc.fdots.com/cc/lc/95/95720bd72d1cc7ca8096eca5e527cc97.jpgNu har jag varit hemma en liten stund efter jobbet och slösurfat lite i lugn och ro innan jag hämtar barnen. Ska ta med en banan idag för att kanske få lite mindre skrik och panik när vi kommit hem. Lägger fram den på bänken men glömmer likt förbaskat varje dag.. Nå nu ska den med iallafall..

Ses sen!

Ännu en dag avklarad