0 Läs mer >>Har inte sett den tidigare men har blivit helt förälskad i denna urläckra spiskåpa från Eico!
Såg den för ett tag sen hos Kvik och tänkte mig att det skulle vara något billigt tjafs men nej denna lilla sötnos går loss på en 35.500:-... Vill ha! Så läcker verkligen annorlunda.. oh i mina drömmar kanske.,..

Kristallkrona som ...

0 Läs mer >>
Nu är annonsen på vårt hus upplagt. Efter lite ändringar så tycker jag att det blev ganska bra faktiskt... Kika om ni är nyfikna här..
Känns lite trist ändå att flytta, vi håller fortfarande på att trixa med planlösningen på nya huset, och det blir mycket tjafs och bråk eftersom vi har olika åsiker om vad som är bäst och vad som ska prioriteras.. Men vi har nog lyckats hitta den bästa lösningen nu.. Och då börjar man titta på andra saker och hittar nya problem att lösa.. ohh längtar tills vi får träffa arkitekten så vi kan gå igenom lite mer om vad vik faktiskt kan ändra på...


Tjingeling!Annonsen är ute på...

1 Läs mer >>
Allt är städat och fint, jag har gjort lite "styling" inte för att det behövs precis men ändå plockat undan det som går för idag kommer mäklaren och fotografen och tar bilder inför kommande visningsannonsen..
Förra gången vi hade visning (och första) så var jag så nervös men nu när vi gjort det en gång så känner jag mig lite mer avslappnad, ja ibland iallafall...

Vasilis sov med oss i sängen inatt och vaknade straxt innan halv 6 och ville kolla på Tv.. så han sitter i soffan och jag har hunnit duscha och fördriver lite tid framför datorn.. skulle gärna ha sovit en extra timme men vad ska man göra..?
Nå hoppas ni får en bra dag!


Bye!

Nu kan du komma fo...

0 Läs mer >>
Ja inte för att ni inte viste det men.. Det är dags att gå till skolan och det är det som gör mig sä glad! Är inte många gånger kvar nu..6 stycken för att vara exakt..Trist att sluta faktiskt, vi har sån bra stämmning som grupp och det ska bli lite tomt sen när vi inte ses mer. Ska försöka att få med tjejerna på bio innan vi skiljs åt och ha en riktigt avslutning!

Men nu så är det dags att göra mig i ordning. Har gjort min vanliga tabbe, duschat och sen direkt satt upp allt i en knut, sen sovit på den hela natten ochnu så ser jag ut som ett troll i huvudet.. får se om det blir plattången eller en ny sköljning..
Gör så varje gång och jag vet inte varför jag itne lär mig av mina misstag? Gammal vana antar jag..

Bye!

Idag är det Torsdag!

0 Läs mer >>
Vaknade nyss med den där känslan i halsen igen.. Ont och torrt när jag sväljer. Jäkla skit. Har knaprat penecillin i 10 dagar och vart bra några dagar nu och så börjas det igen! Suck bara att sätta sig på vårdcentralen igen då.. Men inte idag, idag måste jag åka till jobbet. En stor kopp te och massa halstalbetter så borde jag klara mig. Hoppas verkligen inte att det har kommit tillbaka, borde inte ha gjort det men det är säkert en ny bakterie .. grr... hatar att vara sjuk.

Nåväl, som ni kanske märkt så har sidan fått ett nytt utseende, allt är inte klart ännu men jag siktar på att få det klart till ikväll.. själv är jag super nöjd, så här i mars slasket så ville jag ha något ljust och uppiggande istället. Nå vad tycker ni?

Ohh nu är te vattnet färdigt. Ha en bra dag!

Men. Halsont igen?!

1 Läs mer >>


(Klicka för större bilder)Här är ritningarna för vårt blivande hus. Ett sluttningshus med stor takterass och garage. Några små ändringar kommer att göras på nedre plan när det gäller placering av badrum och tvättstuga, dessa två ska byta plats och förrådet ska ligga i anslutning till vårt sovrum och bli till klädkammare..

Planritningar av n...

3 Läs mer >>
Sluttningsvilla


Ett år har vi bott nu i vårt nybyggda Trivselhus. Ett år och vi har redan hittat nytt hus och planerar flytt efter sommaren.
Galet kan tyckas men vi ser det som ett rent "Guldläge" och vara bara tvugna att slå till!
Huset ligger i Farsta strand endast 70 m från vattenet med underbar utsikt och närhet till båda sjön och grönområde samt Farsta centrum med massvis av affärer och nära till stan!

På Måndag skriver vi på kontraktet och om allt går vägen med försäljningen av vårt hus så flyttar vi!
När vi fick svaret fråpn banken att lånet med största sannorlikhet skulle gå igenom så fick jag en smärre chock! Hade ställt in mig på att vi inte skulle få lånet så att jag inte behövde bli så besviken.. Men det ska bli jätte kul och det är ju något bättre så det är klart att man ser fram emot det...

Så jag har nu skapat en ny kategori så ni kan följa oss under vår bygg process till vårt blivande drömhem (igen..)

Vårt (blivande) Ny...

1 Läs mer >>


Det här är en av de finaste sångerna jag hört på länge, trodde först att den handlade om otrohet ( kan göra det.. ) men nät man ser video så är det ett helt annat budskap, om sorg och saknad. Så fin!

"Thinking of You" ...

1 Läs mer >>It's Britney Bitch!
Yes jag och maken har blivit ett riktigt fan av allas vår pop-prinsessa Britney Spears.
Jag gillar verkligen hennes musik och det är kul att hon har kommit på fötterna igen och gör det som hon är bra på!
Imorse kom nya videon upp på Britneys hemsida och jag tycker det är en skön och katchig låt!

"If You Seek Amy" ...

0 Läs mer >>
När alla andra tar det extra försiktigt och håller hårt i sina slantar så gör vi tvärt emot. Vi funderar och planerar att flytta och bygga nytt, större, bättre och framförallt dyrare... Är fortfarande osäker och har en liten klump i halsen när banken ringde igår och sa att det med största sannorlikhet ska gå vägen.. Hade inte förväntat mig att vi skulle få mer lån så jag fick en liten chock.. Men det är vårt absoluta drömboende och det är verkligen ett guldläge.. måste ge det några dagar att smälta in..

Nå nu ska jag bege mig till jobbet. En dag till sen är det skola..blev en kort vecka denna vecka.. Ha en bra dag!

Vi går mot strömmen

0 Läs mer >>


I Söndags Kväll såg vi Watchmen på Bio i London.
Filmen är baserad på en av tidernas mest hyllade Grafiska Noveller ( Inte Serie tidning! Mycket viktigt..)
Filmen utspelar sig i ett alternativt 1985. Historiens huvud handling är ett kärnvapen hot från Sovjet som binds ihop av små historier om karaktärernas bakgrunder som även har en stor del av helhets handlingen.
I Rollerna finne vi Svenska Malin Åkerman ( 27 Dresses, The Heartbreak Kid) Billy Crudup ( MI:3, Almost Famous) Jackie Earle Haley ( Little Children) Patrick Wilson ( Little Children) Och Jeffrey Dean Morgan som vi alla känner igen som den hjärtsjuka pasienten från Greys Anatomy. När jag först såg han i filmen satt jag i 15 minuter och försökte klura ut hur jag kände igen honom. Han är så olik sin karaktär från Greys..

Nåväl det var inte det som var det vesäntliga här utan själva filmen. Jag själv har inte läst novellen men tyckte att det var en mycket bra film med en bra handling. Musiken dock var inte den bästa samt att jag hade förväntat mig att den skulle vart mer grafiskt som Sin City. Men den är helt klart värt att se!

Så har du aldrig s...

1 Läs mer >>
.. Tillbaka från Vår långa London Weekend och dags att jobba igen, men faktiskt så är det inte så tråkigt. Gillar att jobba och känner mig väldigt pigg och glad över att snart få åka till jobbet. Att få trängas med resten av stockholm på tåget och vara som vilken annan människa som helst. I Love it!

Nå det var en underbar helg och vi har gjort så mycket kul. Musikal, Restaurang och såklart Shopping!
Det blev en hel del så bilderna kommer upp ikväll förhoppningsvis.. Nu ska det bli lite frukost och sen iväg till jobbet!
Ha en bra dag!

Nu är det roliga s...