1 Läs mer >>
ingen verkar vara ute i bloggvärlden ikväll, och nu ska jag nog ta och lägga mig.. Tråkigt inga kommentarer idag.. hoppas ni haft en rolig Halloween mina vänner... God Natt

Nu är jag trött på de...

3 Läs mer >>


Detta är mitt bidrag till denna veckans Freaky Friday Foto med temat:
Halloween Horror..

ps. Grannarn måste trott jag var tokig som gick runt med en kniv framför fönstret... ds.

Death by stranger

1 Läs mer >>

Yes! En bra kväll, middagen gick bra, båda åt för fulla munnar, dagen till ära hade vi Bloooodpudding..till middag. Sen så har jag gjrot följande utan att störas av gråtande barn:


Så här ser det ut efter att man har lagat mat och ätit middag... (och när diskmaskinen är full) Och så vips! så fint det blev igen!! När jag ändå var i farten så har jag dammsugit, svabbat och hängt tvätt.  Och medans jag städade lite så hittade jag mina filmer! De låg i facket vid datorn trots att vi hade tittat där innan...

Nu har båda lagt sig och Christos är på väg hem till ett rent och städat hus. Allt är klart för att bara sätta sig i soffan och dega. Vad har ni gjort ikväll??

Supermomma!

0 Läs mer >>



Bus eller godis.. självklart så har vi inget godis hemma, eller jag jag hittar det inte, för det belv ju mycket över från igår.. men de fick varsin tia..
Vasilis trodde det var mormor som kom och blev lite besviken när det stog en häxa och en djävulstjej utanför dörren, "inte dodis" sa han efter mig när jag gick för att hämta småslantar..
Jag tror inte på Halloween, det har aldrig varit någon "tradition" för mig.. Nej Allhelgona betyder att man går till graven och tänder ett ljus. Att man tänker på sina nära och kära som inte längre är med oss. Men det betyder inte att jag tycker illa om de som gör det, det är kul och jag vet inte hur det blir sen när barnen är större, kanske de också vill klä ut sig och be om godis?

Nåväl.. vad ska jag göra en Fredagkväll. Halloween dessutom jo jag ska:

Diska efter middagen..
Tömma och hänga tvätt.
Strycka och klä på stolarna i köket
Leta efter filmerna!!

Vad ska ni göra i regnet?

Ha en trevlig kväll!

kvällens första

0 Läs mer >>
Jag kan inte hitta mina dvd-filmer!
Jag fick ett erbjudande från Lovefilm.se att prova på deras tjänst gratis i en månad, alltså hyra film via nätet och så fick jag hem två filmer jag valt i brevlådan. Men nu kan jag inte hitta dom!! ohhh inte alls kul om detta Gratis erbjudande måste kosta mig massa pengar för att jag inte kan hålla reda på filmerna!!

Suck... letar förbrilt samtidigt som jag tinar blodpudding i micron.. kom fram kom fram vart ni än ´är..... snälla..

Panik!!

0 Läs mer >>
Efter lunchen idag så gick jag och Vasilis för att vila, precis då vaknade Melina så Christos försökte få henne att somna igen i vagnen. .. skulle bara vila någon timme så att Christos kunde vila igen innan jobbet men så vaknar jag vid 16!! såå skönt! Tack älskling..

Så det är därför det varit så dåligt med inlägg idag för jag har Sovit!
Nu ska jag ta och laga lite middag till mina två små..

+5 timmar Tack!

0 Läs mer >>

Älskling för att du tog barnen imorse. den där extra timmen från 6 till 7 gör underverk, inte för att jag är super pigg nu, skulle gärna sov några timmar till.. men jag har fått lite extra energi och det är alltid välkommet.
Båda barnen är snoriga och hängiga så de får vara hemma idag, melína har lagt sig igen och Vasilis leker med sin bil i vardagsrummet. Christos sa en sak som jag inte har tänkt på tidigare men som är så logiskt.
När Vasilis började på dagis vad han också 1år (som Melina är nu..) och jag minns hur de äldre barnen alltid puttades och tog hans saker.. ja det är det som Vasilis gör nu mot Melina och det är jätte jobbigt. Imorse så var dom i Hennes rum och han ville laga mat men hon fick inte ta något bara "aj aj mina!" hit och dit. Försöker förklara var som är rätt och fel men det är inte så lätt att få in i en 2 åring... Gud jag önskar att denna period kunde gå över för de har så kul ibland, när han vill och det är synd att det inte kan vara så varje gång...som igår kväll då hade vi mysigt en liten stund när christos kom ner, Vasilis är alltid glad och snäll när pappa är med..









en timme tack snälla

0 Läs mer >>

och två avsnitt av Heroes så är jag nu nöjd och belåten och ska hoppa i sängen, hoppas jag får sova lite bätter inatt. Är så trött att jag knappt ser texten på skärmen, då vet man att det är dags...

God nat!

en halv påse senare

3 Läs mer >>
Ja ännu en underbar kväll ...Not!
ohh helt kaotisk kväll med avlopp till middags soppa, dotter som trillat från matstolen och hysteriska barn...
Jag blir så otroligt stressad av deras skrik och gråt. och sen när vi äntligen ska sätta oss och äta, när jag hållt på i en timme med min soppa så smakar första skeden skit! Verkligen ren skit!
suck. Tar bort tallrikarna så att barnen inte ska tappa matlusten helt, vilket leder till att Vasilis börjar störtgråta för han tror att han inte ska få någon mat. Slänger snabbt i lite pyttipanna på spisen, medans barnen får varsin smörgås,

Dunk!! tätt följt av gråt, hysteriska gråt. Melina har försökt klättra ut matstolen och fallit i golvet. Försöker förbrilt trösta medans jag inte vill bränna matförsök nummer 2... svär för mig själv tills maken kommer ner efter sin vila (han är sjuk..) och undrar vad som hänt? Bara en kväll, bara en, önskar jag att det kunde vara helt gråt fritt.. men det är väl som att önska att det ska vara sommar året runt. It's not gonna happen...

Nå nu har Melina lagt sig och Vasilis är näst på tur, sen ska maken och jag titta på 2 avsnitt av Heroes..
Ohh jag skulle inte tacka nej till lite godis nu....
He en trevlig kväll!

The night from Hell

1 Läs mer >>
Detta är var jag har shoppat idag på Bestsellers provkollektions outlet!!
Hittade dock inget till barnen men massa kul till mig!
Kan ni gissa vad de kostade?

Svar kommer längst ner i inlägget...




1. Grå Jacka från Vero Moda



2. Grå jeansväst från Denim by Vero Moda



3. Stickad lila kofta från Vero Moda



4. Rosa stickad kofta från Only





Svaret kommer lite längre ner...










lite längre.....











Okey... Gissade ni rätt?
1.   350:-
2.   150:-
3.   250:-
4.   220:-

Bra priser va?? Och det bästa är att de är riktiga märken som endast finns i ett visst antal kopior så om du hittar något här så är det inte många om kommer ha samma + att huvudstorleken är M/38 i alla kläder vilket pasar mig perfekt!



Fyndat på Vero Moda/O...

0 Läs mer >>

När vi kom till dagis så stod det en skylt på dörren "vi är i lekhallen". Så jag gick in, klädde av barnen ytterkläderna och sa att nu skulle vi gå och leka. Glad och sprallig sprang Vasilis med Melina tätt i följe in till lekhallen som var - tom.
Genom fönstrer ser jag barnen ute på stora gården. Suck. "Vasilis vi måste gu ut igen" Han bara tittar på mig och sen lägger sig på golvet och gråter hysteriskt... Jag släpar med mig honom till hallen igen och drar på honom ytterkläderna, "Jag är ledsen vasilis, mamma trodde vi skulle vara inne" Han tittar på med med tårar rinnande längst kinderna, "inte ute. mamma dum." Mamma dum. och mitt hjärta gör ont, jäkla fröknar som inte kan sätta rätt skylt, ett sånt onödigt ont, men det är bara männskiligt och som tur är så har barn lätt för att byta humör, så när vi kom till stora gården så var allt förlåtet och han hoppade på första bästa cykel och cyklade iväg..

Jag ska nu hoppa i duschen och sen ta ut lite pengar på bankomaten så att jag kan åka och handla, vill vara där tidigt så jag hittar något bra innan det försvinner.

Kram!

Missödande skylt

1 Läs mer >>


God morgon! Ja för trotts en halvjobbig natt så är det faktiskt en skön morgon! Bestämde mig för att försöka ändra våra dåliga vanor med att äta frukost i soffan.. dels är det inte så bra för barnen och dels för att det blri så skitigt i soffan och på mattan.. Så vi dukade lite mysigt med ljus och satte på lite mysmusik och åt frukost tillsamman.
Barnen fick årets första risgrynsgröt vilket var väl sådär tyckte de.. och jag tog mina . . . Ägg!

4.23 vaknade Melina och var ledsen, så fort jag öppnade dörren så kännde jag lukten av bajs, och det var inte lite heller ska jag säga.. så ner och spola av, som tur var hade jag satt på henne pyamas så det mesta håller sig på "insidan" så man slipper skura hela sängen, bara nyta lakanet.

Ingen av de har feber och är på gott humör, ja förutom när Vasilis puttar Melina ur soffan, han börjar bli riktigt jobbig med det, hela tiden puttas och slåss - det enda negativa med dagis med äldre barn..

Så jag tror faktiskt att Melina får gå på Dagis idag med, Jag kanske verkar självisk men dom mår båda bra så varför inte?  Själv ska jag gå på Bestsellers outlet idag i Häggvik, där de säljer ut sina provkollektioner sista helgen i månaden, med märken som Vila, Nameit och Only...

Ha en bra dag!

Morgon mys

3 Läs mer >>


Här är några övningsbilder jag gjort i Photoshop... Jag har använt medtoder som Gaussian blur för att jämna ut huden, Healing brusch för att ta bort finnar och andra ojämnheter i huden samt några "Brusches" för att få snygga ögonfransar..



Denna gjorde jag lite för mycket på.. ser lite väl overklig ut men man lär sig av att öva..



Denna är jag mest nöjd med för den känns mest naturlig..

Vad tycker ni? Vilken tycker ni bäst om?

Photoshop Beauty

0 Läs mer >>





När jag satte mig i soffan fann jag att Leila ( en av mina absoluta favorit kockar) har börjat återigen med nytt program Jippie! Leilas Fest som hade premiär idag kl.21.. lite Halloween inspirerat program vilket passar bra om man inte är super sötsugen och sitter och tittar på alla godsaker som hon med sina händers magi trollar fram!
Ohh jag har sån lust att bara slänga mig i bilen, susa ner till Ica och roffa åt mig allt gott jag ser!!
Ska ta en kopp te innan jag lägger mig så kanske det stillar behovet lite..

Leilas Fest

2 Läs mer >>
har insett att jag är super dålig på att lägga mina inlägg i kategorier, har varit för lat helt enkelt, men nu när jag börjat blogga igen för fullt och börjat få lite mer läsare så är det bara rent hyfs att faktiskt ordna mina inlägg så att ni lättare kan ta del av tidigare inlägg om tex vårt hem.,. Så nu har jag suttit och uppdaterat vart enda inlägg..puhh.. det tog lite tid även fast jag inte har skrivit sååå många inlägg.. Jag är fortfarande super sugen på något sött ska väl slita mig från datorn och parkera mig i soffan istället innan jag lägger mig..

Bye!

jobbig uppdatering

0 Läs mer >>



Melina hade Feber ikväll och var lite trött och hängig, men klockan var inte så mycket att jag kunde lägga henne, (fast hon inte ville ändå..) Så det fick bli ett litet "bad" i tvätthon i tvättstugan. Melina verkligen Älskar vatten, så fort jag satte på kranen så blev hon tokig, sprattlar i både armar och ben och tjuter av förtjusning, man märker då knappt av att hon är dålig...

Vatten är kul!