2 Läs mer >>
är såååå trött men sååå glad! har verkligen haft en toppen bra dag på nya jobbet! Har även pratat med lite kunder om kök och så och jag har fått en sån respons! känns helt underbart, att jag faktiskt vet vad jag pratar om (för det mesta...) och att jag kan få givande samtal med kunder som vill komma tillbaka! och att få arbetskamrater! att få prata med vuxna männsikor och slippa prata om barn hela tiden.. att bara få vara jag, Helena, och att inte bara vara mamma! Men det känns kan jag säga, att inte ha jobbat på 2,5 år.. !! har ont i ryggen av att ha stått ohc gått mesta tiden och lite ont i huvudet av att inte gå runt och småäta hela dagarna..

Min mamma passade barnen idag medans jag jobbade, så jag fick lite god mat när jag skulle hämta barnen, när jag kom hem låg maken utslagen i soffan och både tvätt och tork var igång, stackare, klagade på att han inte gjorde något när han var förkyld så idag när han hade 39 graders feber och är ensam hela dagen då gör han det, har lite dåligt samvete.. har lagt barnen men hon vill inte riktigt somna, vilket jag gärna vill!! om jag blundar så lär jag inte vakna, vill bara sjunka ner i soffan och ta det lugnt.. och sova....


God natt på er!

ohh längtar tills jag...

0 Läs mer >>
nu har jag först gått runt i alla 27 kök!! och pillat bort alla fula prislappar och sedan suttit och gjort fin lista i excel med produktnummer och priser på alla maskiner som finns i varje kök! nej nu kan jag inte sitta här längre framför datorn ska ut lite i butiken och fixa. Hoppas resten av er njuter av det fina vädret!

adios!

ohh det är roligt att...

1 Läs mer >>
image29

..så första dagen på nya jobbet! Skjortan är insydd och håret är fixat, lite spänd för hur det ska gå, har inte jobbat på snart 3 år... Men det här grejar jag! bara kort intro dag idag.. berättar sen hur det gick..

Välkommen till Electr...

1 Läs mer >>
.. fler besökare nu efter senaste inlägget... skriv lite komentarer också så att man får igång en diskussion... Kul att höra vad andra tycker och tänker.,.

skriv inlägg så kan v...

0 Läs mer >>

allt detta tjat, "rädda miljlön" var "klimatsmart" och så allt som man ska göra för att bli en bättre människa. Det enda jag tycker är synd är att man utgår så långt ifrån det vardagliga, visst att man ska använda energilampor, och hur man ska tvätta och allt det, men det finns vissa saker som man faktiskt kan avstå helt ifrån och rädda miljön på. Jag tänker så här: Det är koldioxid som är den stora boven här eller hur? Så vad är det som tar koldioxid och skapar syre? jo växter som träd tex. Så om alla frivilligt skulle avstå från reklam i brevlådan, eller prenumerera på morgontidningen, om det inte skulle tryckas upp så många jävliga gratistidningar så skulle det gå åt en hel del mindre papper och en hel del mindre skog vilket i sin tur skulle leda till att man hjälper att rädda vårt klimat och att bevara våra svenska skogar. För det finns nog i dagens samhälle inte många som inte har en dator och tillgång till internet. Då kan man läsa alla nyheterna direkt online, och alla kampanjer och erbjudanden kan man också få via nätet. Sen att jag inte köper det tunnaste, återvunna toapappret är dels för att det gör ont, dels för att jag tänker att det går jämnt ut, om jag har dubbel toapapper så går det inte åt lika mycket som om jag har det tunna som jag då måste använda mycket mer av..

Så det var dagens filosofi..

God Natt!

Uppdatering: hittade denna roliga Sida med "ingen reklam tack" skyltar som ni kan skriva ut och sätta på brevlådan med lite roliga alternativ till orginal skylten...Enjoy 

ps. om ni tycker att jag stavar dåligt ibland är det för att jag är dyslektiker.ds

Bojkotta reklam i bre...

0 Läs mer >>

Att House sänds igen ikväll.. Äntligen! snart så börjar alla bra serier igen som man bara längtat såååå efter.. yttligare en kopp té och så lite mys i soffan..
 
ha en trevlig kväll!

oh vilken glad överas...

0 Läs mer >>
image28


får man inte missa nu! Och jag såg att Ernst söker folk till sitt nya program på tv4, kanske skulle jag anmäla mig dit och få lite hjälp med vår trädgård...?

ohh Äntligen hemma

2 Läs mer >>
image24

Dagens fynd är detta super snygga linne från H&M för endast 198:-
Superskönt i 100% bomull och en sån härlig vår färg! Jag är mycket för mörka färger egentligen
och det mesta jag äger är svart..(7 svarta jackor, 12 par svarta skor..) men jag gillar verkligen vårens glada
tropiska sorbet färger som man nästan vill äta upp!

Hittade även supersnygga byxor i Veddesta Centrum. I'm a sucker for bargains! I Veddesta hittar man alltid något roligt och Billigt! Jag är inte den som springer och köper senaste trenderna med de värsta märkerna, jag gillar att hitta saker jag gillar och om de inte kostar mycket så är det ännu roligare! Man blir alltid glad när man hittar ett fynd som andra sen frågar vart man köpt. och det är roligt vilken reaktion man får när man berättar vart man köpt det och hur mycket (lite..) det har kostat.
Det är som att vissa inte förstår att saker som inte kostar skjortan faktiskt kan vara snyggt!?
Ah men jag tänker om jag hittar snygga billiga saker så blir det ju pengar över att köpa massa annat skoj för
eller hur?

I'm a sucker for barg...

2 Läs mer >>
image23

Är på golvet... Det tycker Melina iallafall..

bästa sovplatsen..

1 Läs mer >>
image21

..ush jag är en riktigt dålig frukost människa, en kopp te, lite melon och choklad! mmm hur nyttigt och hälsosamt som helst.. Tog bilen till dagis också fast det bara tar 5 minuter att gå.. ohh jag skulle behöva en riktigt bra spark för att komma igång och bli lite duktig.,. en annan dag.. det enda jag fasar och som kanske är en undermedveten orsak till att jag inte försöker ordentligt att gå ner i vikt är att jag inte vet hur jag kommer se ut sen, vad händer sen när fettet försvinner och huden inte hinner med? har redan gått ner 15 kg efter senaste graviditeten och det som är kvar är mycket hud runt magen och hängbröst, känner mig som jag vore 40 fast jag bara är 22!! Hur många situps man än pinar sig igenom så är jag orolig att huden för evigt är förstörd, har ju redan den randigaste av randiga magar... men jag har världens underbaraste barn och jag skulle inte byta dom för något i världen, jag ska vara tacksam men det är svårt att se sig i spegeln, det är svårt att på en kort tid kunna acceptera att det är så här jag ser ut nu, jag borde vara tacksam men jag kan inte sluta tycka synd om mig själv. Det är då man läser om andra som har samma eller värre problem än en sjäv som man känner sig bättre, att det faktiskt är mycket vanligare än man tror.. på http://www.theshapeofamother.com/ samlas kvinnor och delar med sig av sina erfarenheter och sina kroppar. så jag är inte ensam och ni andra där ute som har samma problem som jag, ni är inte ensama! Om ni vill prata med någon så får ni jätte gärna prata med mig, jag har inga problem att prata om mig själv och känsliga saker, det är skönt att veta att andra sitter i samma båt. Kanske vi kan stötta varandra?
Nu ska jag gå och duscha

Puss på er alla mammor!

Min hängmage..

1 Läs mer >>
image20


...såååå nu har maten sjunkit in ordentligt, har suttit helt utmattad i soffan efter dagens skrik, panik och matfrossa!
Morgonen börjar inte alls speciellt bra vilket man skulle kunna tro skulle förstört resten av dagen men otroligt nog så blev det en mycket lyckad påskmiddag med mycket beröm så jag känner mig så stolt över mig själv..! Nåväl morgonen börjar med att jag ska sätta lammsteken i ugnen vilken jag inte lärt mig funktionerna på ännu och inte har jag läst instruktionsboken i förväg heller, när stressen löser ut och efter några mindre trevliga samtal med min mamma så får jag ett mindre utbrott vilket jag dessvärre tar ut över vår sopkvast..suck.. som får sig ett regält kok stryk.,. även telefonen får sig en släng men han klarade sig oskadd vilket jag inte kan säga om kvasten...
Efter lite gråt och skrik så tar jag mig i kragen och fortsätter laga mat som otroligt nog blev det bästa lammet jag smakat någonsin! och som Jag har gjort dessutom!

Jag satte även väldsrekord (ja eller Helena rekord..) i att göra mig i ordning så fort som möjligt. Trot eller ej jag duschade (inte håret) klädde på mig och sminkade mig (någorlunda bra) på ynka 15 minuter!! oh jag sprang och städade som en tok innan släkten skulle komma, jag vill inte påstå att svenskar är stökiga av sig och inte bryr sig men när en grek kommer hem till dig på besök så måste det vara rent i vart enda hörn annars får du höra på byn sen.. Ett hem är en kvinnas stolthet, att visa upp ett rent hem är förtjänsten av att vara en bra fru. Det låter hårt och gammal modigt jag vet, och tro mig jag är inte den mest ordningsamma av mig i alla lägen men jag gör mitt bästa för att hålla vårt hem så "perfekt" som möjligt. Även om det inte alltid är ordning när vi är hemma så är det alltid näst intill perfekt när vi får gäster. Jag skulle skämmas om någon kom hem till mig och det var smutsigt och stökigt..

Det var kul att se att någon hade varit inne på min blogg idag (och igår) trots att jag inte hade skrivit något inlägg, man kan ju iallafall hoppas att det var någon som funnit min blogg intressant och kikat in för att se om jag skrivit något nytt inlägg... om så var fallet så säger jag tack! det är alltid kul att bli uppskattad för det man gör..
Som idag, jag fick en jätte fin kommentar av Sofia som gjorde mig så glad! hon tyckte att min Tzatziki var så bra, bättre än hennes "du gör bättre Tzatsiki än mig och jag är grek"

Nå nu skulle jag velat ta ett bad men det går inte då det är lingonvecka..suck.. såååå trist när man inte haft det på snart 3 år!! såååå skönt att vara utan..men vad ska man göra det är naturligt..tyvärr..
Ohh vilket långt inlägg det blev och klockan har hunnit bli tio jag som skulle lägga mig extra tidigt...

God Natt!

Min feta grekiska Pås...

0 Läs mer >>
Ohh jag blir så trött på det här, alltid när jag ska göra något i datorn är det som om den känner av att just jag sitter vid den. Den hänger sig, kastar ut mig från program och är allmänt jobbig. men aldrig när mannen sitter här. Har precis skrivit dagens lååååånga inlägg och tror du inte att den sidan hänger sig just när jag var färdig och skulle lägga in en bild och publicera.. såå roligt så att behöva skriva om allt igen... suck..

Datorn bojkottar mig