2 Läs mer >>

Efter en vecka i Turkiet, årets sista avslappning med sol, bad och massa mat.
Jag har nu bestämt mig. inget mer bantande! inge mer pulverskit och atkins hit och GI dit! det är bara skit allt! Nej jag ska förändra mitt liv, mina vanor och min inställning till mat. Mat är inget man ska må dåligt över eller har skuldkänslor för, det är något man ska kunna njuta av. Vi vuxna fungerar på samma sätt som barn och tonåringar, förbjuder man något så gör man allt för att få det istället. det är allt man kan tänka på. Men om man istället sätter det som en belöning för något bra man gjort så strävar man efter att vara bättre.
Så jag har bestämt mig för att börja få bättre motion och komma ut i friska luften. Så idag gick jag upp, gjorde iordnign barnen för dagis, tog på mig mina nyinköpta fake puma och gick iväg med vagen, det tar bara 5 minuter till dagis men efter som fortsatte jag med vagnen yttligare en timme. När jag kom hem så kändes det super bra! och vad förbränner man på 60 minuters barnvagns promenad jo ca 400 kcal! superbra. då kan jag käka lite glass ikväll utan att känna mig dålig.

Så mitt mål är följande:

* Gå ca 60 minuters promenad 5 gånger i veckan.
* Äta regelbundna måltider.
* Samt att inte ta för stora portioner.
* Unna mig något gott nån gång i veckan.

Mitt mål är att gå ner 5 kilo till året slut och sen yttligare 5 kilo till nästa sommar (och bröllop?)
Min belöning när jag gått ner 5 kilo är att göra permanent makeup på ögonbrynen.

Jag läste någonstans att det är viktigt att göra delmål och att ha något att sträva efter. om man bara säger " jag vill gå ner 5 kilo" på obestämd tid så är det lätt att man fuskar och skjuter upp det.
Nu ska jag städa lite innan min vänninna kommer på besök. Hon ville även ta en promenad i det fina vädret sen ska vi på bio ikväll.. det blir en bra kompensation för kakan jag tänkte baka...

Bye!

Nu så ska fläsket väc...