5 Läs mer >>
Tack!

Tack älskling att jag får vakna varje morgon vid din sida.
Att vi får skratta, bråka och gråta tillsammans.
Att vi får dela livet i alla dess stunder, bra som dåliga
Tack för våra två underbara barn som lär oss leva.
Tack för att du finns i mitt liv.


Grattis älskling på Bröllopsdagen.


Σ′αγαπω

Till min älskade man

2 Läs mer >>
6.30: "Mamma, kaknnkankor. Snälla mamma snälla"

Och eftersom han ber mig så snällt så gör jag pannkakor till frukost. Så nu sitter båda så nöjda och äter pannkakor med aprikosmarmelad och skrattar åt varandra. En bra start på morgonen? Ja förutom att han vaknade 4.30... Så idag är målet att köpa en svart rullgardin till hans rum, jag tror att det är solen som väcker honom så tidigt.. Man får hoppas på det bästa iallafall..

Nu ska jag göra mig i ordning och åka till jobbet. Ha en bra dag!

Jag är världens bästa...

0 Läs mer >>
.. trippar omkring, först på ena sidan coh sen på andra sidan sängen. Mamma och pappa sover så han trippar vidare ner för trappan, leker liten stund men kommer snabbt upp igen. "Mamma går inte" Viskar han och lägger en liten bil vid mitt ansikte..

Ja då var vi vakna. Alla 3, ja pappa får sova en sutnd till medans vi äter frukost. Havrebrödet jag bakade igår är fortfarande lite "Degigt", min älskling hade varit snäll och stängt påsen åt mig skulle vart öppen då drödet fortfarande var varm, men det kunde inte han veta.. Barnen har fått varsin skiva ändå, inget fel på smaken, lite svår att skära bara.
Själv ska jag nu ta en skål med musli och sen hoppa i duschen. Sen till jobbet, Yes jag längtar.. not. Börjar bli lite utmattad av att åka så tidigt och behöva göra så mycket. Som tur är så jobbar jag inte så sent..

Ha en bra Dag!

Små lätta tassar..

1 Läs mer >>
http://storms.typepad.com/photos/uncategorized/femaleclown.jpgGod Morgon!

Sitter här med min pigga och pratglada dotter i famnen, de andra sover fortfarande, vi skulle gå upp tidigt så vi kunde åka iväg till Stinsen och köpa en present till Johanna. Våra barn har nämligen blivit bjudna på sitt Första barnkalas! Ska bli kul, nu när vi troligtvis inte kommer flytta kan det vara kul att försöka få lite bättre kontakt med de andra föräldrarna på dagis.. och även grannarna..

Så jag tror jag ska steka lite pannkakor och sen åka själv och köpa en present och låta barnen och Christos ta en lugn dag hemma innan vi tar på finkläderna.. Så slipper vi stressa och de hinner vila ordentligt innan vi åker och blir utmattade på spring lek och tårta..

Ha en bra dag!

Barnkalas

2 Läs mer >>
Nu har jag hittat de bilderna jag letade efter förut som jag ville dela med mig av..
Förra året jobbade jag på kösavdelningen på Electrolux Home i Barkarby, då jag var mammaledig jobbade jag bara varannan helg och tog (egentligen) inte emot kunder för rithjälp men vissa dagar då det var tråkigt kunde jag inte låta bli, jag är ju så bra på det! Nåväl här är några 3D bilder från några köksförslag som jag gjorde..Detta är en fristående konstellation jag gjorde åt ett par med väldigt högt i tak.
 De ville ha en känsla av en egen enhet, en möbel..

Här är ett ljust björk kök med slät lucka, ett klassiskt, stilrent och typiskt svensk kök.
Med liten avställningsyta/bar och matplats för 6 personer.
Från en annan vinkel.. De svarta fälten på väggen var tänkt som
griffeltavlor för tex. Veckans meny eller schema..


Detta var ett Super litet kök med en stor altandörr och fönster som absolut ville ha en Bardisk,
Jag lyckades få till en ganska snygg och praktiskt lösning på den lilla ytan..
Diskho i hörn tar vanligtvis mer yta men i detta fall tog jag vara på den lilla bänkytan som fans genom denna lösning, om diskhon hade varit på långsidan hade hörnet varit oanvänbart som arbetsbänk..Genom att sköpa en "öppen" barlösning kan stolarna förvaras helt under vilket sparar plats i det trånga köket..Detta är några av de kök jag gjort, och jag skulle gärna göra fler! Behöver Ni planeringshjälp?
Ta gärna kontakt med mig via mail: Helena.karantzas@telia.com så hjälper jag er.

I Arkivet: Köksdesign...

0 Läs mer >>
Satt och letade efter lite köksprojekt när jag hittade mina gamla skoluppgifter från gymnasiet.. Tänka sig att man tyckte att man var helt grym på den tiden.. inte precis något att hänga i julgranen men ändå rätt okey för att vara 16 år eller?Detta är en resefolder jag gjorde, jag hittade på och skrev all text själv, tillochmed en logga gjorde jag..
Detta är fram och baksidan.....Och detta är insidan. Jag minns att jag hade stora problem att få ihop mittendelen av bakgrunden, det var många timmars clone stamp och smuge innan jag fick till det...
Detta var en etikett jag gjorde för en egen påhittad dryck, Min idé var en Choklad energi dryck!
Så namnet indikerar båda vilket jag självtyckte var väldigt fiffigt..
Man ser inte så tydligt på bilden men detta blev faktiskt väldigt bra, jag fick imitationen av just flytande choklad..I Arkivet: Från skolt...

1 Läs mer >>
Jag ligger på golvet med Melina i famnen.

"Nu ska mamma äta upp dig!"

Jag nafsar och gör ljud och hon skrattar av förtjusning.

"Stopp! Inte äta Mina, Du äta maten"
Ja då var det avgjort. Jag får inte äta min barn, tycker inte min son iallafall..

Vår egna ordningsvakt

1 Läs mer >>God morgon Stockholm!

Vaknade av att Vasilis tassade runt utanför vår dörr, han har lärt sig att klättra ur sängen nu..
Han har även lärt sig ta av sin blöja och hade råkat kissa på golvet som han så snäll utpekade..
Vi väkte Melina och åt sen alla 3 varsin skål med "yojurt" och "klingor"
(ja jag vet att påsken är slut men jag har inga andra plastunderlägg..)

Så nu ska jag duscha och klä på mig och åka till jobbet, bara några timmar sen är det Ledig!
Hela två sköna dagar.. På Lördag ska vi på vårt första barnkalas och Söndag.. ja inga planer där än så länge men vi hoppas på fint väder så vi kan komma ut och njuta!

Ha en bra dag!
 


Så göra vi när vi äte...

1 Läs mer >>
Blofield

Alltid velat ha en Chesterfield soffa men inte vetat vart den ska stå?
Nå nu kan du ha en i trädgården för bara 425£ ca 6000 kronor.

"So portable you can take this blow up couch away camping or just down the park,
thanks to its stylish holdall with built in wheels!"

Jag skulle nog inte ta med den till parken men som en permanent möbel i trädgården skulle den inte sitta helt fel.
Även en fotölj och 3-sits soffa håller på att tas fram och kommer förmodligen komma lagom till sommaren..

En klassiker i trädgå...

0 Läs mer >>

http://www.bfeedme.com/wp-content/uploads/2008/01/cookie.jpg

Jag försov mig imorse och slog världsrekord i hur fort en kvinna kan göra sig iordning. Jag klev upp ur sängen 07.19 och när klockan var 07.40 satt jag i bilen, ett framsteg tyckte min man ( som själv brukar spendera minst 20 minuter i duschen.. )
Nå jag han till jobbet med 15 minuters marginal och förövrig har dagen varit mycket lugn..Bara en dag till sen är jag ledig 2 sköna dagar..

Jag har även shoppat lite kläder till min son ( + två blusar till mig.. ) och handlat mat och även lagat en underbart god Svamprisotto! Jag överträffade mig själv och känner mig så stolt över mig själv. Det var första gången , ja eller andra, men första gången jag läst instruktionerna på hur man gör risotto som faktiskt blev sååå god.

Det mindre bra idag och denna vecka är att jag har ätit dåligt, fallit ur mina rutiner som jag så bra hade lyckats komma i.
Då jag försov mig missade jag frukost, och eftersom jag var sen till jobbet så hade jag mycket att förbereda och slängde i mig lite mat och såklar en kaka, och sen en till. Sen tog jag även med mig några kakor hem som jag sen åt nu i soffan.
Inte bra, inte bra alls.

Men jag har något att skylla på., För det måste man ha, man måste skylla ifrån sig hur går annars välden runt?
Det finns en period  månaden då jag blir extremt sötsugen och det är nu. Just nu. Och det räcker inte bara att det är just den veckan, nej det börjar redan veckan innan. Oh det suger att vara kvinna. Vi är fördömda till ett evigt liv med bantning och begär.

Varför Gud? Varför?


En lång dag och 4 kak...

0 Läs mer >>

Taylor Swift - You Be...

1 Läs mer >>
Det var ett tag sen jag skrev något vettigt, eller något alls för den delen.. Det beror på en del saker:
Dels har jag inte haft mycket lust och inspiration och dels så har jag inte velat skriva något då jag fick veta av min mäklare att en av spekulanterna hade hittat min blogg via artikeln från Aftonbladet. Jag ville inte skriva vad som hände med visningarna och nya huset ifall fler spekulanter skulle hitta till min blogg. Sen ledde det till att jag inte skrev något alls. Men nu ser det med största sannorlikhet ut som om vi INTE kommer att flytta. Det känns lite trist och ja vi går med liten fölust men jag tror att båda jag och Christos känner en stör lättnad faktiskt. Det var ett stort och dyrt projekt som faktiskt inte var vårt drömhem, när man kollar på det så fanns det många nackdelar som visade sig när man haft tid att smälta det och låtit det sjunka in.

Så nu är det bara att slappna av, planera för semester och fixa i trädgården. Det är planen för närvarande.. Men nu ska det bli lite frukost.


Ha en bra dag!

Ett långt avbrott