3 Läs mer >>


Några stackars blommor står fortfarande kvar efter regnets floder.
De öppnar sina blad och välkommnar åter solens varma strålar.
Ta för er, ta för er små blommor. Lev ert liv i nuet och låt oss få vara en
del av det så länge vi kan innan höstens vindar sveper in.

En liten bit av somma...

4 Läs mer >>

Efter tips från Carola har jag nu anmält min lilla docka till Statist på Statist.se..
Hittade massa spännande jobb, inte några för henne nu tyvärr. Hittade ett reklam jobb för trot eller ej en Grekisk TV kanal haha kanske ska lägga upp mig själv och söka haha. Funderar på att lägga upp mig själv och Vasilis också. kanske kan jag få vara med som statist någon stans? skulle vara roligt kanske. Som statist finns det ju inga krav på att man ska vara super smal och snygg som en modell så vem vet kaske kan man passa in som en vanlig svensson någon stans?
Det kostar bara 129:- / 6 månader.. tänkte prova sen får man se om man tycker det är värt att förtsätta vara medlem.

Nej dags att göra lite middag.. rester från igår haha

Statist.se

4 Läs mer >>

Har letat efter laddaren till min kamera i 3 veckor nu om inte mer och har insett att jag kommer inte att hitta den. har vänt upp och ner på huset, verkligen letat över allt och inte ett spår. troligtvis har den gått samma öde som min ipod så den dagen vi väl flyttar så lär dom väl ligga på samma ställe. suck. så jag tittade efter att köpa en ny laddare och en ny laddare kostade 1500:-!!! ahhh skit också tänkte jag men så hittade jag Mytrendyphone.se som säljer massa mobil och kamera tillbehör för en spottkyvel. så jag hittade en kompatibel laddare för 200:-!! så igår kom äntligen min laddare och jag har laddat hela dagen så ikväll ska jag bege mig ut och låta blixten brinna!
Känns verkligen som man fått sitt liv tillbaka, att inte tagit ett enda kort på flera veckor, speciellt på barnen. I vanliga fall så tar man ett 50 tal kort om dagen så det är en stor lättnat att kunna ta bilder igen.

Mitt liv är back on t...

1 Läs mer >>


Vasilis vilar på Theos axlar. Grekland 2008

Det vackraste som fin...

0 Läs mer >>

Med ljusrörsbelysning på hela flygplatsen så blev det ett väldigt Gult foto.
Bilden blev dock fin och intressant.
Med hjälp av min nya bok "Photoshop CS3 - 7 stegs metoden" av Scott Kelby så har jag nu fått en halvbra bild till en mycket bra bild, tycker jag själv..

Det är så roligt när man faktiskt ser resultat, och att bilder man trodde var dåliga faktiskt går att rädda och lite till. de kan bli helt fantastiska!

Bildredigering

0 Läs mer >>


Vasilis på Arlanda flygplats

Väskan