Reincarnation

Lördags kväll och som vanlig hemma igen. Men det är livet med barn, inget festande och supande och taxi hem i stockholmsnatten, men jag saknar det inte, inte för att jag upplevde det under någonlång tid, det finns inte något jag saknar med det livet som andra i min ålder har, och som de tycker att man borde ha. Det skulle möjligtvis vara musiken och dansen för jag gillade att gå ut och dansa, men det är inte kul för en Gift mamma att gå ut i vimmlet tillsammans med dryga, fulla och svettigt stinkande singlar som inte gör något annat än att försöka få hem någon full stackare. Om något så är de dom som går miste om något, de vaknar upp bakfulla och ensamma och jag vaknar upp till underbara skrikiga barn med snoriga näsor och skitblöjor, men det är mina snorungar och jag skulle inte byta dom mot något i världen! Jag väljer hellre nappflaskan framför spritflaskan.

Så, det var dagens lilla filosofi. Nu har vi de tankarna ur huvudet. Det är mycket som har hänt sen sist, min blogg har vart död en längre tid men har nu återuppstått! Med nya krafter och tag har jag nu fått lite inspiration tillbaka att återigen skriva och fylla min blogg med tankar och bekännelser. Så där lagom passande till att vi åker bort på semester... Men det är en Hel vecka kvar tills vi tar barnen under armen och flyger till Corfu, Grekland!
Förra gången vi var där var 2004 och vi blev förälskade direkt! En sån underbar plats med härliga stränder och gudomlig grönska. Denna gång är det bäste vännens dop som för oss och barnen dit, det är första gången vi reser med barnen och jag hoppas att det blir lite "Semester" iallafall... Ni som rest med små barn vet säkert vad jag pratar om..
Här får ni några bilder från förra resan:Barbatis vita stenstrandDassia, (på väg till Barbati) Vi hittade många vykort på ön som nog var tagna här ifrån..Vi hyrde en papi (scooter) och åkte tvärs över ön från Dassia till Paleokastrisia,
tog en halvtimme för att få lite mer "sand" strand men vattnet var kallt... brrr..På vägen tillbaka fann vi "la grotta" så några dagar senare klättrade
 vi ner och tog en lite dagsupflykt med båt..Om ni undrar vart Corfus alla vita stenstränder kommer ifrån så är det här.. Corfu är en väldigt porös ö,
vågorna slår mot de vita klipporna och tar med sig sten ner i vatten
som slipas av havets vågor till lena stenar som sen fyller stränderna.Jag utanför borgen i Corfu stad, tyvärr så kom vi ca en timme efter att de hade stängt..
Vi kunde bara komma in på det lilla torger innanför, kanske något för denna resa..Christos på vårt trogna färdmedel. Med hjälm och allt så duktiga vi är..
Passa er, åker ni utan hjälm får ni böter..


Kommentera här: