"Kodak Moment" och ingen kamera!

Fick väcka båda barnen för att gå till kyrkan idag, och som ni kanske vet så är det inte alltid speciellt uppskattat att bli väckt när man sover som skönast.. detta medförde att Vasilis var mycket trött i kyrkan och tycke efter ett tag att det skulle vara skön att lägga sig på golvet under "altaret" och ta sig en liten tupplur! Och det är här då man önskat att man tagit med sig kameran! ohh så typiskt. det blir alltid så när man har brottom då glömmer man det man planerat att ta med sig..Var på Beijer innan för att fråga vart vår ytterdörr tagit vägen?
Beställde en ny ytterdörr den 29 Februari!! och det skulle ta upp till 6 veckor att få den levererad.
Jag kännde på mig redan när jag kom in att de säkert inte ens hade beställt dörren vilket efter 30 minuters väntan (och fortfarande utan svar) så fick jag senare veta via telefon att ingen beställning var gjord!!
Då har vi redan betalat för den (13500:-) och väntat, det bästa de kunde göra var att få in den på 4 veckor istället för 6!? som om det skulle vara någon tröst.. Vi bestämde oss i slutändan att strunta i dörren och behålla den vi har..
det är inget fel på den utom att det var inte den vi ville ha, fast vi har bott med den nu i 3 veckor och det känns inte så hemskt faktiskt..

Kommentera här: