Köttbullar a lá grekland med Råstekt potatis
oh potatis det är så gott!! Dagens middag blev riktigt lyckat trots frånvaron av tzatzikin
vilket skulle gjort denna rätt perfekt!
Skala och skiva potatisen på längden i ca 0.5 cm tjocka skivor
Stek sedan i olja på medelhögvärme tills gyllenbruna och genomstekta
Blanda köttfärsen med ett ägg och ströbröd, för fasthetens skull. Samt salt, peppar, Mynta och Spiskummin.
Rulla med hjälp av en matsked små bullar och stek dessa sen tills gyllenbruna.
Tänk på att inte steka på för hög temperatur för då blir de lätt råa i mitten och brända på utsidan.
Kali Orexi!
vilket skulle gjort denna rätt perfekt!
Skala och skiva potatisen på längden i ca 0.5 cm tjocka skivor
Stek sedan i olja på medelhögvärme tills gyllenbruna och genomstekta
Blanda köttfärsen med ett ägg och ströbröd, för fasthetens skull. Samt salt, peppar, Mynta och Spiskummin.
Rulla med hjälp av en matsked små bullar och stek dessa sen tills gyllenbruna.
Tänk på att inte steka på för hög temperatur för då blir de lätt råa i mitten och brända på utsidan.
Kali Orexi!
Kommentarer:
2
Eleni:
Tack! ja synd bara att jag inte hade lite Tzatsiki till =( skulle blivit så mycket bättre då..
skriven
ser gott ut!