Långsam köttgryta



Denna gryta är inte något man gör på ett snäpp men den är faserligt god!
Det är inte speciellt mycket jobb att göra, men det tar tid.. Det bästa är att den sköter sig själv!

Koka Grytbitar på låg värme i en kastrull med vatten, vattnet ska vara ca 3-5 cm över köttet.
Tillsammans med 2 stycken köttbuljongstärningar, några lagerblad, salt och peppar.

Köttet bör koka i ca 1,5 timmar så att köttet blir riktigt mört.
Kokar man för lite blir det stenhårt och för mycket så blri det tort,
så se till att titta till det efter ca en timme och smaka!

Tillsätt ett paket med passerade tomater och lite extra salt om det behövs.
Mycket av saltet försvinner när man kokar så ibland kan man behöva tillsätta extra.
Servera tillsammans med ris och sallad

Smaklig Måltid!

Kommentarer:

1 maria:

skriven

Såg riktigt gott ut !

Kommentera här: